neděle 21. května 2017

21.května - Výborný candát

Bylo krásně. A my doma. Je to utrpení, to vám povím.
A tak jsem pokračovala ve včerejším úklidu a snažila si nepřipouštět, že dneska budeme zase doma.
Ale něco mi přeci jen udělalo radost.
Uvařila jsem opravdu chutný oběd a večer se dostala i na zahradu a měla jsem možnost se trochu pohrabat v hlíně. Jo, to bylo dobré.

A co bylo k tomu obědu? Dělala jsem candáta a batátové hranolky. 

Filety z candáta jsem osušila, osolila, opepřila a posypala sušeným tymiánem. Opékala jsem je na olivovým oleji s medvědím česnekem.

A batáty jsem dělala dle tohoto receptu a opravdu chutnaly. Přidala jsem k tomu ještě jako dip lehce solenou zakysanou smetanu.

Mňam!


Krásný večer,
Safienka


Žádné komentáře:

Okomentovat

♥ Děkuji za milé komentáře ♥