pondělí 5. prosince 2016

5.prosinec - První letošní svařák

Pondělí. Den víceméně jako každý jiný. Pro mě. Protože rodičovská. I tak jsem si musela dát budíka, abych stihla odvést Marušku do školky. Má chvilky, kdy se jí tam nechce, takže ji člověk musí postavit před hotovou věc. Dneska jdeme do školky. A všichni se moc těšíme!

Dneska taky chodí Mikuláš, andělé a čerti. Nikdo mi to nechce věřit, ale jednou jsem šla taky za čerta. A strašně mě to bavilo. A pak jsem šla za anděla a to už taková bžunda nebyla. Rošťácká pozice byla nej.

Akorát se divím, že děti v tom nemají zmatek. Naklonovaný Mikuláš tu tady, tu tam. Ale tak hlavně, že jsou dobrůtky. To ostatní se snaží přetrpět a zahnat myšlenku, že je ten černočerný čert odnese v pytli.

A tak jsem si ráno navlékla puntíkaté kalhoty a rozhodla se mít hezký den. I když je to těžký, sla bych spát a snědla bych i slona.

Odpoledne jsme na podruhé s Maruškou koukaly na Obra dobra a tentokrát jsme úspěšně dokoukaly. I když teda s milionem otázek :o)

zdroj


No a protože už tu na mě v rohu kouká jedna moc velká hromada prádla na žehlení, tak jsem si udělala svařák (první letošní) a vrhla se na to...alespoň na část. A k tomu pěkně další film. Viděli jste Návrh se Sandrou Bullock?


Safienka



3 komentáře:

  1. Obra dobra jsme s rodinkou videli zrovna nedavno :-)

    OdpovědětVymazat
  2. SVĚDECTVÍ:

    Jmenuji se Safina jsem z Los Angeles, jsem zde, abych svědčil o skvělé práci velkého kouzelníka, který mi pomohl se všemi svými problémy dnes jsem šťastný kvůli němu, všechno začalo v roce 2002, kdy jsem byl ženatý s mužem Johanem Smithem UK, mě po 15 letech manželství unavuje a není žádné dítě a věci jsou pro nás těžké, finančně jsme nebyli v pořádku a můj manžel se snaží o rozvod, jen aby mě žil sám a tvářil se životu, modlil jsem se k Bohu abych ho vrátil, až do roku 2016, kdy jsem se seznámil s přítelem, který mě odkázal na doktorku Odii kouzelnou kolečku, která jí pomáhala s vlastními problémy, povzbudila jsem mé vlastní a kontaktovala ho, první věc, kterou řekl, bylo, že mé problémy jsou u konce od kontaktovali ho za pomoc. Věřím mu a zeptám se ho, co mám dělat dál, řekl mi, co mám dělat, a poté řekl, že se můj manžel vrátí ke mně, aby mě prosil o kolena za 24 hodin, to bylo po 10 letech rozvodu, překvapivě po jeho práci, můj manžel přišel prosit na kolenou, naléhavě ho přijal a informoval o tom Dr. Odii, řekl, že pro mě bude hodit Money Spell, aby moje rodina byla finančně zvýhodněná a pracoval jsem s ním po 48 hodinách všude jít lidé milují mě a mé podnikání se pohybuje dopředu za to nejlepší, teď jsem šťastná a ráda informovala svět, že je to nejsilnější člověk, se kterým jsem se setkal kdekoliv na světě, že má řešení jakéhokoliv problému, který máš, on není peníze vědomí, že pomůže a počkat, dokud jste v pořádku před očekáváním jeho ocenění, takže moji bratři a sestra, pokud jste v jakékoli situaci a potřebují pomoc i poradenství, měli byste kontaktovat Dr. Odii dnes a vaše problémy vyřešeny. Zde je jeho email: odiasolutioncenter@gmail.com a jeho číslo Whatsapp: +2349065101630 a Viber číslo: +27638836445. pro vás, kteří potřebují pomoc, a pro ty, kteří mi chtějí za mnou děkovat za dobrou práci.

    OdpovědětVymazat

♥ Děkuji za milé komentáře ♥