čtvrtek 15. prosince 2016

15.prosinec - Vánoční besídka


Přistihla jsem se při tom, že když se mi občas podaří spát do půl osmý, tak spím pěkně tvrdě...a pak se nemůžu probrat, nebo mi to trvá dýl. Viz dneska.

Chodím pak po bytě jako bez mozku a čekám na tu startovací chvilku. Jo, dost často mi pomůže kafe. Pak to jako kouzelným proutkem jde všechno o trochu líp.

O Vánocích opravdu nezávidím práci pošťačkám. Dneska jsem viděla ten zoufalý výraz v obličeji jedné, která za sebou měla chaotickou horu balíčků a nemohla najít ten můj. A já si tak v duchu říkala, že si ještě za ty roky neudělali systém. Podobný případ jako u silničářů a sněhu. Nebo to jsou všechno pořád nováčci? Kdoví...

Ale hlavním tématem dnešního dne byla vánoční besídka...Marušky první a byla....taková vtipná (hlavně pro rodiče) a pak taková plná cukroví a prskavek a zima a domů a tak :-)

Takže jsme si udělali palačinky, všechny je snědli a jdeme spát. Teda já ještě ne, ale děti snad už ano (to uspávání je dneska trošku náročnější...dítě jsem vracela 20x...ale snad už konečně spí :o).

Tak se mějte famfárově :-)

Mávám,
Safienka

2 komentáře:

  1. Skolkove besídky jsem měla ráda. Teda jako host :) Když byla ségra malá, tak jsem nikdy nevynechala a ráda tam chodila. Mělo to takovou prima atmosféru. Copak postacky..ale pošta sama o sobě - její vedení - nechápu že prostě nejsou schopni to líp zorganizovat, když je to každý rok totéž a najmout brigádníky, apod.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Bludičko, o poště škoda mluvit, ale zase lepší, než kdyby nic takového nebylo vůbec :) přeci jen jsme jen lidi a některým to holt trvá déle ;) a besídky jsou moc fajn.. Těším se na další, už budeme příště vědět víc :) mavám, Saf

      Vymazat

♥ Děkuji za milé komentáře ♥