pondělí 12. prosince 2016

12.prosinec - První záznam v kalendáři

Jasná čarodějnice :o)
Dneska nás čekal zubař. Já a děti. Všichni jsme se těšili. Děti ještě nevěděly, do čeho jdou a já proto, že mě zuby nebolely. Jsme objednaní na leden. Kazy se tam přeci jen našly. Jo, to byly časy, když tam žádné nebyly :-)

A tak mám v kalendáři na rok 2017 první dvě poznámky. Bohužel se jedná o zubaře. Pevně věřím, že tam brzy přibudou nějaké radostnější záznamy :-)

Ale jinak vše jako každé jiné pondělí či den. Koukáme na pohádky, stavíme z lega hrady a čarodějnice, pleteme copy a chodíme na nákup. Když bych to měla shrnout, tak vznilo jedno šlápnutí do hovna, jedno vymáchání v kaluži, několik pádů, spousta smíchu a konečné uspání děti.

Příjemně jsem se protáhla na orbitreku (protože čokoláda) a jdu balit dárky :-)

Krásný zbytek večera,
Safienka


5 komentářů:

  1. Taky mám první záznam do příštího roku zubaře :) Preventivní prohlídku. Asi někam zmizel komentář, co jsem psala během minulého týdne. Ale moc mě baví tyhle tvoje denní shrnutí. Působí to mile, lidsky, blízce a jak jsem psala v tamtom komentáři, nepůsobís na mě jako super dokonalá žena, co nikdy není unavená, mrzutá a její děti jí jen to nejzdravější :) Prostě tak nějak víc sympaticky obyčejná :) Doufam ze takovéhle články budou pokračovat i po adventu :) Mimochodem, jak staré máš prcky? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Bludičko, tak to ten tvůj komentář asi někde zabloudil, ani já jsem na něj nenarazila :) Děkuji ovšem moc :) Já mám články podobného typu taky moc ráda a přiznám se, že když někde na něco takového narazím, tak se na tom stávám závislá ;) A jinak raději neslibuji, už jsem to zkoušela dvakrát a nikdy to nevydržela ... uvidíme, uvidíme...měj se báječně, mávám, Safienka

      Vymazat
    2. Jinak skřítkům je 1,5 a téměř 4 :)

      Vymazat
  2. A pardon zapomnela jsem se podepsat :)
    Bludicka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Bludičko, tak si představ, že jsem ten tvůj článek našla...omylem sklouznul do Spamu :O takže třikrát huráá ;)

      Vymazat

♥ Děkuji za milé komentáře ♥