středa 10. května 2017

10. květen - Stav vyhoření nebo za to může úplněk?

Zdroj
Nikdy bych nevěřila, že se na rodičáku budu ocitat v takových stavech, v jakých jsem zrovna teď. Miluji své děti strašně moc, ale týden s nimi doma zavřená je opravdu něco na mé i jejich nervy. I když jsem mezitím měla sem tam nějaký oddech, tak si stejně připadám jak troska, která padá na hubu.

Takový ten stav, kdy nejste schopni žádné akce, jen se tak ploužíte a přijde vám, že se čas strašně vleče. Kdy odpočítáváte hodiny, kdy už se jako půjde spát. Snažím se do toho všeho nějak vtáhnout něco obohacujícího a nakopávajícího, najít na tom špatném něco dobré, ale povím vám, že mi to dneska nějak vůbec nešlo.

Chtělo se mi tak moc spát a dětem zase vůbec. A všichni jsme měli svoje nálady, takže se to tu jen převalovalo, že i kočka spala jinde. Ale zvládli jsme to. Jak jinak.

Já jsem si dala na uvolnění bolavých svalů koupel, namazala se arnikovým krémem, chvíli si četla (je to fakt zajímavý a napínavý), udělala zázvorový čaj a půjdu spát.

Někdy je to lepší zaspat. Teda když je zrovna klidná noc.

A nebo za to všechno může úplněk. Protože ten dneska je ... v 23:42 ve znamení Štíra. Štír ovládá pohlavní orgány a ledviny a souvisí s odpuštěním. Dle slov jedné cvičitelky powerjogy se máme uklonit životu a nelpět na ničem..ani na našich představách...

A něco na tom je ;-)

Mějte se bájově,
Safienka


2 komentáře:

  1. Dlouho jsem tu nebyla. Nelpět. To je teď taky něco, co se mi honí hlavou. Byla by to úleva. Ale naučit se to, se zdá složitější, než umět nějakou cizí řeč :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Bludičko, tož tě tu zase vítám ;) jsem ráda, že ses vrátila ;) Jinak naučit se cizí řeč mi přijde občas jako ta nejlehčí věc :D Měj se bájově, Saf.

      Vymazat

♥ Děkuji za milé komentáře ♥