pátek 2. prosince 2016

2.prosinec - Konečně ten správný film!

Dneska to teda začíná...zraněné děti, všude samé achich ouvej a řev. Jak zvláštní jsou pak rána, kdy se probudíte, dáte si v klidu snídani, otevřete knihu...hmmm...

Co budeme dneska vyrábět? Budou to vánoční látkové koule a nebo čerti? aha? prý obojí...tak uvidíme :)

Včera jsem se několik hodin těšila na večer, kdy si pustíme The holiday a před promítáním jsem zjistila, že film nemám. Pešek. Nakonec jsme se tedy rozhodli pro náhradu ve formě romantického filmu 27 šatů :) Viděli jste? My už několikrát ;-)
Zdroj

Ale zpět k dnešku. Jako první jsme vybrali vánoční koule. Vyhrabala jsem látkové zbytky a dala se s dětmi do práce. Ve výsledku nám visí šest krásných koulí na okně a všude kolem je spousta odstřižků a hraček a papírových penízků.

Čerti se prý dneska konat nebudou...

Po pauze ve formě několika dílů Pata a Mata, jsme začali vyrábět papírový vánoční stromeček. Zelenou barvou. Akrylovou. Jiná nebyla. Na zemi. V koupelně jsem byla asi čtyřikrát. Děti převlečeny asi třikrát. Vzniklo cosi, co po vystřižení bude určitě vypadat jako stromeček. Doufám.

Abych si konečně udělala trochu klidu a dala si kafe, vyhrabala jsem poslední lentilky a dala je dětem v domnění, že nebudou nic potřebovat. Klid trval 3 minuty. 3 minuty klidu a ticha. Stihla jsem se dvakrát napít.

Ale zase mi k tomu příjemně zněla Ella Fitzgerald :) boží boží boží



Člověk by neřekl, jak odpočinkové je jít nakupovat. Nemyslím knihy, oblečení, kosmetiku či nějaké jiné nutněpotřebuju věci. Tento nákup je do nedalekého krámu. Bez dětí. Sama. V klidu. Dostala jsem se do krámu ani nevím jak. Na chvíli jsem si vyčistila hlavu. V klidu vybrala, co jsem potřebovala a ani nemusela hlídat, kde kdo co shazuje. Paráda.

Po večeři v podobě domácí pizzy jsem si udělala obrovskou mísu zeleninového salátu, hrnek mátového čaje a konečně usedám k Prázdninám. Cameron Diaz, Kate Winslet...a hlavně Judy Law!

Mějte se báječně,
mávám,
Safienka

PS: Sníh je fuč.








4 komentáře:

  1. Jak to tak ctu, tak jste meli velmi kreativni 2. prosinec, super :-)27 satu jsem nevidela, asi to budu muset napravit a ke tvemu PS, u nas jeste snih nebyl :-)Preji hezky vikend Safienko:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Jani, jj měli :-) Celkově mám teď nějak víc tvořivé období :) moc mě to baví a naplňuje, i když s dětmi je to dost o trpělivosti :o)))

      Vymazat
  2. Ještě že mám printscreen, hned ukladam skvělé tipy na film i hudbu. Já jsem si včera pustila Lasku nebeskou. Ale bohužel mě prcek nakonec nenechal dodivat. Radosti ze samostatnych nakupu znam moc dobře. Jakákoli chvilka jen pro sebe má cenu zlata :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj bludičko, však víme, ten určitě ještě uvidíme několikrát ;) měj se báječně! Mavám, Saf.

      Vymazat

♥ Děkuji za milé komentáře ♥